A Boulderonok kora

Üdvözlünk, kedves Vendég!
Eme kis ablak bezárása után nézz körül nálunk! Amennyiben világunk elnyerte tetszésed és játszanál, jelentkezz be, vagy regisztrálj!

FIGYELEM!!!
FELHASZNÁLÓNEVED FOGOD KARAKTERED NEVEKÉNT IS HASZNÁLNI, KÉRLEK VILÁGUNKBA ILLŐT VÁLASSZ, AMI VEZETÉK ÉS UTÓNÉVBŐL ÁLL!A nem megfelelő regisztrációkat
24 ÓRÁN BELÜL töröljük minden felszólítás nélkül:
pl. suzi88, döglöttkutya, Darkeyes, Hitler és Andika.
A Boulderonok kora

Üdvözlünk, kedves Vendég!
Eme kis ablak bezárása után nézz körül nálunk! Amennyiben világunk elnyerte tetszésed és játszanál, jelentkezz be, vagy regisztrálj!

FIGYELEM!!!
FELHASZNÁLÓNEVED FOGOD KARAKTERED NEVEKÉNT IS HASZNÁLNI, KÉRLEK VILÁGUNKBA ILLŐT VÁLASSZ, AMI VEZETÉK ÉS UTÓNÉVBŐL ÁLL!A nem megfelelő regisztrációkat
24 ÓRÁN BELÜL töröljük minden felszólítás nélkül:
pl. suzi88, döglöttkutya, Darkeyes, Hitler és Andika.
A Boulderonok kora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A Boulderonok kora

Fórum RPG - Online, fórum alapú szerepjáték


 
HomeFórum kezdőlapRegisztrációBelépés

 

 Üzenőfal

Go down 
SzerzőÜzenet
Katie
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Katie

Faj : Félszerzet
Mágia szint : 5.

Üzenőfal Empty
TémanyitásTárgy: Üzenőfal   Üzenőfal Icon_minitimeCsüt. Márc. 12 2009, 06:22


_________________
"Nem az számít, hogy minek születik valaki, hanem az, hogy mivé nő fel."
Vissza az elejére Go down
Missouri
Vendég
Anonymous


Üzenőfal Empty
TémanyitásTárgy: Társoldalság   Üzenőfal Icon_minitimeSzer. Ápr. 08 2009, 04:53

Sziasztok!

Kérdésem, hogy benne lennétek -e társoldalságban a Supernatural szerepjátékkal?

Üzenőfal Banner3u

Választ írhattok a fórum "Vendégek kérdéséi" részére vagy az emailemre is: herzengel@gmx.de Smile

Köszönöm elöre is

Üdv: Missy
Vissza az elejére Go down
Missouri
Vendég
Anonymous


Üzenőfal Empty
TémanyitásTárgy: Társoldal költözés   Üzenőfal Icon_minitimeSzer. Júl. 22 2009, 03:37

Sziasztok, most láttam, milyen szép képem van, mint vendég Very Happy

A Supernatural Frpg elköltözött, arra szeretnélek megkérni benneteket, hogy a linket javítsátok az újra:

Nagyon köszönöm nektek Smile

Üdv: Missy
Vissza az elejére Go down
Bells
Vendég
Anonymous


Üzenőfal Empty
TémanyitásTárgy: Total Eclipse   Üzenőfal Icon_minitimeSzomb. Jún. 12 2010, 11:53

Sziasztok!

Szeretnénk egy közös cserét, mi is hirdetünk titeket! Smile

Üzenőfal 2qd4zy9
Twilight saga - Eclipse

Gondoltál már arra, hogy ez a történet a csöpögős szerelemnél akár többről is szólhat? Elérkeztünk a Saga harmadik részéhez, amikor is Victoria Seattle-ben vámpírhadsereget kreál, hogy megtámadhassa Forks-ot, és megbosszulja James halálát Bella megölésével. Az oldal és a játékok középpontjában ezúttal Seattle áll, így várjuk az érdekesnél érdekesebb fiatal vámpír karaktereket, de ne feledkezzünk meg a vérfarkasokról és az emberekről sem, illetve a történet eredeti szereplőiről! A Volturi 32 fős klánja is megszemélyesítésre vár. Most rajtatok áll, ki nyer. Victoria vagy a Bellát védelmező természetfeletti teremtmények?
Vissza az elejére Go down
Admin
Vendég
Anonymous


Üzenőfal Empty
TémanyitásTárgy: társoldal   Üzenőfal Icon_minitimeVas. Júl. 18 2010, 03:32

Sziasztok, szeretnék társoldalnak jelentkezni, ha megfelel nektek a dolog, akkor bátran tegyétek ki nálunk a bannereteket . Very Happy

Üzenőfal Z31g1ctkpudcfrelodm


Hold Kór Fórumos Szerepjáték


2010, napjaink...

New Yorkban zajlik az élet, hétköznapi emberek futkosnak az utcákon, dolgoznak a mindennapi megélhetésért. Ki könnyebben, ki nehezebben éli az életét. Vannak szegények, gazdagok, prostituáltak és gazfickók. Nappal autók rohangálnak az utakon, a járdák zsúfolásig megtelnek az előrébb lépkedő emberektől. A sikátorokban csövesek alszanak és macskák vinnyognak. Éjszaka beindul az élet, fiatalok és rosszabbnál rosszabb alakok lepik el a várost, különösen a szórakozóhelyek környékét...Ebben semmi érdekes nincs, nem igaz? Akkor mégis, most miről van szó?


A városban lycantrópok rejtőzködnek, vérfarkasok, akik már évszázadok óta léteznek. A legelső vérfarkas talán az 1400-as években tűnt fel Európában, de erről pontos feljegyzés nincsen. Hosszú évekig vándoroltak, míg egy napon kikötöttek az új gazdagok birodalmában, az Egyesült Államokban. New Yorkot választották otthonuknak, itt élik mindennapi életüket. Egyetlen vezérük van, McNill, legalábbis mindenki csak így hívja Őt. Már hosszú évek óta fogja össze a farkasfalkát, amelyben szigorú szabályok között élnek.

Békés lények ők, nem lehetne azt mondani, hogy őrült gyilkosok. Ártatlan embereket sosem bántanak, vadászni mindig falkában járnak. Egyetlen szabályuk van, ami a legfontosabb: Ne beszélj a létezésünkről!
Kizárólag akkor támadnak emberre, ha az illető veszélyezteti a fajuk létezését.

Az évek alatt megtanulták, hogy nem szabad az erejüket fitogtatni, néha azonban igénylik ezt a fajta megmozdulást. Éppen ezért vezérük, McNill létrehozta a Harcosok Klubját, ahol kizárólag farkasok mérkőzhetnek meg egymással ember alakban. Ez a kis szórakozás már annyira elterjedt közöttük, hogy minden évben nagy bajnokságot rendeznek, ahol a győztes farkast tiszteletbeli taggá választják, sőt, lehetőséget kap arra is, hogy megmérkőzzön a falkavezérrel a hatalomért. Eddig mindig McNill győzött...

Alig néhány évvel ezelőtt, egy ifjú és erős farkas eljutott a döntőbe, hogy megküzdhessen a vezérrel. Veszített. Mégis, úgy gondolta, hogy ő sokkal jobb. Saját szabályok szerint kezdett el élni néhány társával, elkezdték pusztítani az embereket. McNill ezt tiltotta, majd vérdíjat tűzött ki a lázadó farkasok ellen. Az ifjaknak valamilyen módon sikerült elmenekülniük, s titkon új falkát alapítottak.

Ugorjunk kicsit előrébb...Néhány nappal ezelőtt egy házaspár holtesttét találták meg a Central Parkban, a rá következő két napban újabb holtestek bukkantak elő. A rendőrség kutyatámadásnak vélte, de akad egy-két hitetlenkedő, megrögzött okkultista, akik állítják, hogy vérfarkasok támadtak az emberekre.

Felbolydult a világ, McNill és falkája készen áll arra, hogy összecsapjon az ifjú titánokkal, akik sárba tiporják a lycantrópok hagyományát és nézeteit! Amíg ők egymás után szimatolnak, addig néhány ismeretlen személy utánuk kutat...

Hogy kik is ők valójában? Regisztrálj és megtudod!
Vissza az elejére Go down
BDB
Vendég
Anonymous


Üzenőfal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenőfal   Üzenőfal Icon_minitimeSzomb. Aug. 07 2010, 02:05

Sziasztok, szeretnék társoldalnak jelentkezni:

Üzenőfal Bdb-bann

FEKETE TŐR TESTVÉRISÉG VILÁGA

Caldwell elég nagy város és elég közel van New York Cityhez, hogy itt is megjelenjen a bűnözés, a kábítószer-kereskedelem és a prostitúció, így a rendőrségnek mindig van elég dolga. E városban az emberek szeme elől rejtve egy másik világ is található. A vámpírok és az alantasok világa. A városban van a Fekete Tőr Testvériség székhelye. Legendás alakok, a vámpírtársadalom tisztelettel övezett tagjai. Ez magasan képzett vámpírharcosok szövetsége, akik a fajukat védik az Alantasok Társasága ellen, amelyet az Omega hívott életre, azzal a céllal, hogy a vámpírokat kiirtsák.

Wrath az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön, a vámpírok királya, Rhage, a legerősebb a testvérek között, és a legjobb harcos, Tohrment az állhatatos, a higgadt vezető, Vishous, a legintelligensebb harcos, különleges képesség birtokosa, Phury, a hűséges, aki feláldozza magát a többiekért, Zsadist, a leghalálosabb testvér. Csatlakozik hozzájuk Butch, Wrath rokona, a Pusztító-jóslat beteljesítője.

Állandó harc folyik a két rend között. A hosszú évek alatt a Testvériség tagjainak száma igencsak lecsökkent, ezért újra életre hívták azt a szokást, hogy a fiatal vámpírokat harci kiképzésnek vetik alá, bár a módszerük sokat változott a régi idők óta.

Gyere és légy részese te is kalandjaiknak! Vár Caldwell éji sötétje!

A játék ott folytatódik, hogy a Megbosszult szerető véget ért. Rajtad áll, vajon Xhex életben marad-e.
Vissza az elejére Go down
Shade
Vendég
Anonymous


Üzenőfal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenőfal   Üzenőfal Icon_minitimeSzomb. Szept. 25 2010, 12:33

Sziasztok!

Mit szólnátok egy bannercseréhez a Noctis-szal??? Very Happy

Itt a mi hirdetésünk:
Üzenőfal Fox1mw1uwdin8gxebfb
"I don't care about the sun...There's only cold rain...And even rainbows glowing black...When I dream dusk in your head...I don't care about this life...It's not worth living...Because you don't live a life alone..."

Nyitsd ki a szemed, és egy világ tárul eléd! Egy világ, mely egy világ pusztulásával kezdődött. Egy világ, hol két faj áll szemben egymással a Noctis parvulus (vámpírok) és a Lamia (boszorkányok). Ősi ellenétét húzódik eme két nép között. Mély fájdalom, düh, harag és a közös múlt, mely elválaszthatatlan kötelékként fűzi őket össze. Noctis Sanguinis, a vámpírok birodalma - Örök félhomály lengi be e vidéket, hova a ragyogó napsugarak soha nem érnek el. A tájon hűvös szellő suhan át, járja táncát az örökléten át. A vörösen izzó hold festi rozsdavörösre fényével a vámpírok ősi épületeinek falait. Ezek a falak ősi titkokat rejtenek. A birodalom élén a Noctis Archos, a vámpírherceg áll, vámpírvárosaikat pedig hozzá hűséges vámpírurak irányítják. Övék e táj, mely örök sötétségben áll. Ők élet és halál urai...

A birodalmi városok vastag kőfalain túl, Umbra plaga tájain élnek a kívülállók, azok a vámpírok, akik képtelenek voltak beilleszkedni a társadalomba. Ezen kietlen területektől nem túl messze, Lunaris foris vidékein él a Sanguis Lupus, azaz a vérfarkasok népe elenyésző számban. Vérfarkasok, kikhez a sors nem volt kegyes. Az életbenmaradásért küzdenek nap mint nap, fajukat az idő pusztulásra itélte. Ezen, a vámpírok uralta földön élnek a Mortalis-ok (halandók), akik hajdanán a világ urai voltak, de világuk pusztulásával ők is csak egyek lettek a sok faj közül, akik felett a vámpírok
uralkodnak. Köztük élnek a nomádok és az éjbenjárók.

A birodalmon határait átlépve a varázslat földjére jutunk. Egy mágiajárta vidék, hol a boszorkányok laknak. Boszorkányközösségek békében élnek egymás mellett, de mindegyik közösség a saját szabályai szerint éli mindennapjait. Sellarya szigetén áll egy kastély, egy lélekvesztő labirintus közepén, ahol mély álomba a jégbezárt Kela'ila alszik hosszú évszázadok óta. Kela'ila a leghatalmasabb boszorkány, ki valaha létezett. Ezen a szigeten élnek a Vedák és a Shamanok is, misztikus világuk magával ragadja az arra járót.

A boszorkányok földjén állnak egy régi királyság, a hajdani Elves Birodalom maradványai, utolsó emlékek egy büszke nép, az Elves (elfek) évezredes kultúrjából. Fent északon, a Diabolus-ok (démonok) sivatagos, sivár földjén járó szellemek küzdenek lelkedért, s közben ezer és ezer régi mesét suttognak a sötét éjszakába. Régi romos városok: Leningrad és Moscva sötét utcái egy régi világ emlékeit őrzik. Mesélnek egy világról, hol élet volt, arany és gyémánt, s melyből mára csak halál, por és hamu maradt. S a két birodalom határán, Caelestis sziklás hegyvonulatai között élnek a Diabolus Venator-ok, a démonvadászok népe, akik erejükkel és tudásukkal a démonok ellen harcolnak, őrizve a békét, a vámpírokkal és a boszorkányokkal szövetségben.

Lépj hát be te is Noctis Parvulus sötét és veszélyekkel teli misztikus világába! Légy részese te is a kalandnak!
Vissza az elejére Go down
Admin2
Vendég
Anonymous


Üzenőfal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenőfal   Üzenőfal Icon_minitimeSzer. Júl. 06 2011, 22:43

sziasztok
szeretnénk társoldalnak jelentkezni:

Üzenőfal 216

Valaha, réges-régen e földet, a mai Chicago területét, indiánok uralták, a Potawatomi törzs. Békességben éltek a természettel, csak annyit vettek el belőle, amennyire szükségük volt.
Egy napon az a hír röppent fel a vadonba, hogy idegenek érkeztek, akik meg akarják hódítani ezt a területet.
A Potawatomi törzs sámánja, felhasználva mágiáját, a harcosokat fehér farkasokká változtatta egytől egyig a nagy szellem segítségével. Így, amikor megérkeztek a hódító telepesek, a farkasfalka sikeresen visszaverte a támadást. A győzelmet megünnepelték, csak azzal nem számoltak, hogy egy közülük pártfogásába vett egy sérült katonát, aki a támadók közül származott. Emiatt mikor a második ütközet következett, a nagy szellem ezt a férfit is átváltoztatta, hiszen harcos volt. A fekete farkas kiugrott rejtekéből, és nekirontott a többinek, beleértve az embereknek is. Többeket megmart, majd eltűnt a sűrűben, és nem látta többet soha senki.
A harcok alább hagytak, és hiába volt az indiánok minden mágiája, a tűzfegyverekkel nem tudták felvenni a versenyt. A csata során a sámán is életét vesztette, és a szeánszot csak félig tudta befejezni. Így történt az, hogy a Potawatomi törzs élete összekötődött a farkasokéval. Azóta él bennük a nagy farkas szelleme, és leszármazottaikban is, így lettek a Niveorok.
Hogy mi történt a fekete farkassal? Az idegenek elfogták, és megölték, de ekkora már késő volt. Többeket megfertőzött, és így jöttek létre a Lycoinek.

A törzs befogadta ezeket az embereket maguk közé, és együtt éltek velük addig a napig, amíg a fekete farkasok fel nem lázadtak, és megölték a vezetőt. Ekkor a két falka egymásnak esett, és a Niveorok elűzték a Lycoineket. Az ősi falka kettészakadt, és ez a mai napig is így maradt.
A Niveorok megmaradtak a természetben, nem vágytak többre, mint a békés életre. A Lycoinek viszont többre vágytak mindig, hiszen teljesen más képességekkel rendelkeztek, mint testvéreik. Ezért ők a fejlődés útjára léptek.

A két falka most még békességben él egymás mellett, de egymástól elkülönülve. Egyik a belvárost uralja, másik a város körüli területeket. A külvárosra, mint semleges területre tekintenek, de óhatatlan, hogy a két fél ne fusson össze valahol. Hogy milyenek ezek a találkozások? Gyere, és derítsük ki együtt! Írjuk együtt meg a két klán történetének folytatását!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Üzenőfal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenőfal   Üzenőfal Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Üzenőfal
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Boulderonok kora  :: Játékon kívüli dolgaink :: Játékon kívüli dolgaink :: Vendégkönyv-
Ugrás: